Despre salata de pui cu ciuperci si maioneza pot spune ca este una din retetele mele preferate. Parca in astfel de retete isi gaseste si pieptul de pui rostul, pentru ca in general acesta este mai fad.
O reteta rapida si tare gustoasa!
Reteta de Salata de pui cu ciuperci si maioneza
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 5 | portii |
Preparare: | 15 | minute |
Gatire: | 15 | minute |
Ingredientele retetei de Salata de pui cu ciuperci si maioneza
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 900 grame Piept de pui dezosat, fara piele
- 500 grame Ciuperci din conserva (scurse de lichid)
- dupa gust Piper alb macinat
Pentru maioneza:
- 1 buc. Galbenus de ou
- 1 lingurita Mustar
- 1 catel Usturoi
- dupa gust Sare de bucatarie
- 300 ml Ulei de floarea soarelui
Instructiunile retetei de Salata de pui cu ciuperci si maioneza
- Pune pieptul de pui la fiert in apa cu sare.
- Spala ciupercile sub jet de apa (sa nu aiba nisip) si lasa-le la scurs intr-o sita.
- Cand pieptul de pui este fiert, lasa-l la racit, apoi taie-l fasii.
- Prepara maioneza conform retetei Maioneza de casa simpla si rapida adaugand in ea si un catel de usturoi zdrobit si frecat cu sarea pana cand devine o pasta, apoi amesteca cu pieptul de pui si cu ciupercile scurse.
- Condimenteaza cu piper si serveste!
Notitele retetei de Salata de pui cu ciuperci si maioneza
Poti adauga marar proaspat taiat, cubulete de castravete murat sau gogosar murat.