Aperitiv cu dovlecel si branza

O reteta aperitiv cu dovlecel si branza pe gustul copiilor dar si a celor mari. Crocante si aurii, ideale pentru mesele festive dar si o sursa de sanatate.

Servite cu sosul preferat, se vor „evapora” rapid asa ca mai bine seteaza direct reteta pe mai multe portii.

Reteta de Aperitiv cu dovlecel si branza

Aperitiv cu dovlecel si branza
Vote: 3
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Adauga la Meniul de Favorite
Reteta prezenta in Meniul de Favorite
Deschide Meniul de Favorite
Imprima reteta
Portii: 4 portii
Preparare: 10 minute
Gatire: 20 minute

Ingredientele retetei de Aperitiv cu dovlecel si branza

Cantitati de ingrediente pentru: portii
  • 1 buc. Dovlecei 
  • 1/2 cana Branza Cedar 
  • 1 buc. Oua 
  • 1/4 cana Pesmet 
  • 1 lingurita Busuioc uscat maruntit
  • 1 lingurita Usturoi pudra 
  • dupa gust Sare de bucatarie 
  • dupa gust Piper negru 

Instructiunile retetei de Aperitiv cu dovlecel si branza

  1. Incalzeste cuptorul la 200 grade celsius si tapeteaza o tava intinsa pentru cuptor cu hartie pergament.
  2. Curata dovlecelul de coaja si taie-l fasii cat mai subtiri sau rade-l pe razatoarea mare. Il poti toca si cu cutitul cat mai marunt.
  3. Stoarce-l cat de bine poti si usuca-l intr-un prosop de bucatarie ca sa elimine complet excesul de apa.
  4. Rade branza si amesteca toate ingredientele intr-un castron pana cand se combina toate ingredientele.
  5. Ia cu lingura din compozitie si pune gramajoare in tava, aplatizindu-le usor.
  6. Coace 15-20 minute pana cand devin aurii.

1 comentariu

  1. Marin Doru

Comentezi?