O reteta aperitiv cu dovlecel si branza pe gustul copiilor dar si a celor mari. Crocante si aurii, ideale pentru mesele festive dar si o sursa de sanatate.
Servite cu sosul preferat, se vor „evapora” rapid asa ca mai bine seteaza direct reteta pe mai multe portii.
Reteta de Aperitiv cu dovlecel si branza
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 4 | portii |
Preparare: | 10 | minute |
Gatire: | 20 | minute |
Ingredientele retetei de Aperitiv cu dovlecel si branza
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 1 buc. Dovlecei
- 1/2 cana Branza Cedar
- 1 buc. Oua
- 1/4 cana Pesmet
- 1 lingurita Busuioc uscat maruntit
- 1 lingurita Usturoi pudra
- dupa gust Sare de bucatarie
- dupa gust Piper negru
Instructiunile retetei de Aperitiv cu dovlecel si branza
- Incalzeste cuptorul la 200 grade celsius si tapeteaza o tava intinsa pentru cuptor cu hartie pergament.
- Curata dovlecelul de coaja si taie-l fasii cat mai subtiri sau rade-l pe razatoarea mare. Il poti toca si cu cutitul cat mai marunt.
- Stoarce-l cat de bine poti si usuca-l intr-un prosop de bucatarie ca sa elimine complet excesul de apa.
- Rade branza si amesteca toate ingredientele intr-un castron pana cand se combina toate ingredientele.
- Ia cu lingura din compozitie si pune gramajoare in tava, aplatizindu-le usor.
- Coace 15-20 minute pana cand devin aurii.
:-)