O reteta usor picanta de chiftele Chorizo, realizata din mezeluri, perfecta pentru dieta ketogenica. Poti folosi carnati sau salam Chorizo iar condimentele suplimentare deja nu isi mai au rostul. Citeste inainte de a cumpara pe eticheta produsului, sa nu contina amidon sau zaharuri in cantitate mare.
Servite cu sos de branza, aceste chiftele chorizo te vor incanta peste masura!
Reteta de Chiftele Chorizo
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 20 | bucati |
Preparare: | 15 | minute |
Gatire: | 30 | minute |
Ingredientele retetei de Chiftele Chorizo
Cantitati de ingrediente pentru: bucati- 100 grame Carnati Chorizo (sau salam)
- 2 fire Ceapa verde
- 1 lingurita Ulei de floarea soarelui
- 900 grame Carne de porc tocata
- 1 buc. Oua
- 50 grame Faina de migdale (1/2 ceasca)
- 2 catei Usturoi
- 1/2 lingurita Sare de Himalaya
Instructiunile retetei de Chiftele Chorizo
- Taie carnatii (salamul) si ceapa cubulete cat mai mici (ca niste zaruri). Usturoiul zdrobeste-l.
- Adauga-le pe toate intr-o tigaie cu putin ulei si caleste-le 5 minute la foc mediu.
- Intr-un bol, amesteca carnea tocata de porc cu oul, faina si sarea apoi adauga chorizo si ceapa din tigaie.
- Amesteca totul si formeaza chiftelute de dimensiunea dorita.
- Prajeste-le in tigaie cu putin ulei, timpul variaza in functie de marimea chiftelelor. Se pot gati si la cuptor in 30 minute la 180 grade C.