Aceasta reteta de sos de branza este fara carbohidrati si acompaniaza foarte bine legumele, carnea sau ouale.
Poti adauga diferite condimente: usturoi pudra, ierburi aromatice, boia dulce sau piper.
In oricare varianta, este deliciul unei mese de pranz!
Reteta de Sos de branza
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 4 | portii |
Preparare: | 3 | minute |
Gatire: | 15 | minute |
Ingredientele retetei de Sos de branza
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 1/4 cana Smantana pentru gatit
- 2 linguri Unt 80% grasime
- 1/4 cana Branza crema vaci
- 1/2 ceasca Branza Cedar sau branza de capra tare
Instructiunile retetei de Sos de branza
- Pune untul intr-o tigaie, la foc mic, pana cand se topeste.
- Intre timp, rade branza Cheddar.
- Adauga crema de branza in untul topit si amesteca pana la omogenizare. Cand apar bule, ia de pe foc.
- Adauga branza rasa si amesteca pana cand se omogenizeaza iar sosul devine cremos. Daca il preferi mai gros, tine-l pe foc pentru 2-3 minute, amestecand continuu.
- Daca preferi mai fluid, adauga o lingurita de apa sau smantana.
- Sosul trebuie consumat imediat sau lasat la temperatura camerei. Refrigerat, se va separa untul.
Alexandru Ovidiu Moise spicy..l?
:-)
Mda. Arata formidabil. Dar … Nu acum.
:-)
(y)