Carne de porc aromata

Reteta de carne de porc aromata am adaptat-o pentru Dukan in cadrul etapei de atac pentru ca ofera o alternativa pentru a consuma carnea decat clasicul gratar. Reteta originala se poate consuma in croaziera deoarece contine doua tolerate.

In reteta de carne de porc aromata se poate folosi orice alt tip de carne este permis in cadrul acestei etape, dar si carnea de porc slaba (cotlet, muschiulet), acceptata in atac.

Probabil te gandesti ca este extrem de picanta cu atatia ardei iuti. Nu, nu este, daca nu adaugi apa sau alt lichid astfel incat sa fierbi ardeii cu carnea; astfel devine o tocanita extra-iute.

Ardeii se calesc usor cu carnea cat sa o aromeze si la final se consuma doar carnea, fara ardei.

Se folosesc ardei proaspeti dar si murati.

Reteta de Carne de porc aromata

Carne de porc aromata
Vote: 4
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Adauga la Meniul de Favorite
Reteta prezenta in Meniul de Favorite
Deschide Meniul de Favorite
Imprima reteta
Portii: 2 portii
Preparare: 10 minute
Gatire: 25 minute

Ingredientele retetei de Carne de porc aromata

Cantitati de ingrediente pentru: portii
  • 500 grame Carne de porc `slaba
  • 1/2 lingurita Sare de mare 
  • 1/2 buc. Ceapa mica
  • 250 grame Ardei iute rosu 

Instructiunile retetei de Carne de porc aromata

  1. Fierbe carnea conform retetei de aici: Carne fiarta in 5 arome
  2. Intre timp elimina cotorul ardeilor iuti si taie-i in bucati mari de 2 cm. Nu este necesar sa le scoti semintele.
  3. Taie ceapa felii.
  4. Dupa ce s-a mai racit putin carnea, taie in cubulete de 2 cm.
  5. Intr-o tigaie antiaderenta, pune carnea la prajit la foc mare, adauga ceapa si caleste 1-2 minute pana cand are un aspect usor rumenit.
  6. Adauga ardeii si mai prajeste 1-2 minute la foc mediu. Nu adauga apa sau altceva lichid pentru ca va deveni foarte iute.
  7. Ia de pe foc si serveste. Se consuma doar carnea, fara ardei.

1 comentariu

  1. Pichiu RamonaPichiu Ramona

    BUN….

Comentezi?