Lasagna Dukan fara tolerate

Imi dau seama ca de fapt chiar imi place dieta asta!

Cine-ar fi crezut ca pot manca lasagna la Dukan? Fara tolerate!

Merita facuta, este delicioasa si nu ai cum sa o gresesti.

Lasagna Dukan este mult mai simplu de facut decat pare.

Reteta de Lasagna Dukan fara tolerate

Lasagna Dukan fara tolerate
Vote: 6
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Adauga la Meniul de Favorite
Reteta prezenta in Meniul de Favorite
Deschide Meniul de Favorite
Imprima reteta
Portii: 3 zile
Preparare: 30 minute
Gatire: 30 minute

Ingredientele retetei de Lasagna Dukan fara tolerate

Cantitati de ingrediente pentru: zile
Pentru umplutura:
  • 500 grame Carne de vita pui sau amestec (tocata)
  • 500 grame Bulion de tomate sau amestec cu ardei
  • 1 buc. Ceapa 
  • 5 catei Usturoi 
  • 2 grame Busuioc uscat 
  • 1 grame Sare de bucatarie 
  • dupa gust Patrunjel 
Pentru foi:
  • 2 buc. Oua 
  • 60 grame Tarate de ovaz (6 linguri)
  • 100 ml Apa 
Pentru crema:
  • 200 grame Branza crema degresata (Lacteea 0.2% grasime)
  • 1 buc. Oua 
  • dupa gust Nucsoara 
Pentru sos:
  • 50 grame Branza crema degresata 
  • 50 ml Apa 
  • 1 buc. Albus de ou 

Instructiunile retetei de Lasagna Dukan fara tolerate

Pentru umplutura:
  1. Caleste ceapa si usturoiul intr-o tigaie antiaderenta.
  2. Adauga carnea, caleste-o pana cand se inchide la culoare.
  3. Adauga bulionul de tomate sau amestec cu ardei si lasa sa scada la foc mediu (15-20 minute).
Pentru foi:
  1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si tapeteaza o forma patrata sau dreptunghiulara cat mai mare, cu hartie pentru copt. Trebuie sa iti iasa o foaie mai mare pe care o tai in doua si astfel vei obtine 2 foi.
  2. Amesteca taratele de ovaz cu oul, apa.
  3. Pune compozitia in tava in strat cat mai subtire cu putinta. Foile trebuie sa iasa cat mai subtiri.
  4. Pune la copt pentru 15 minute.
Pentru crema:
  1. Amesteca branza cu oul si nucsoara si sareaza dupa gust.
Pentru sos:
  1. Amesteca albusul cu branza si cu apa si sareaza.
Asamblare:
  1. Taie foaia pe jumatate si pregateste un vas pentru cuptor care sa fie pe dimensiunea acestei foi.
  2. In vas, pune un strat de sos, unul de carne, unul de branza si jumatatea foii de lasagna.
  3. Continua cu sos, carne, branza.
  4. Adauga jumatatea ramasa a foii de lasagna si repeta cu adaugarea ingredientelor: strat de sos, carne, branza.
  5. Da la cuptor pentru 30 minute, la 180 grade C.

2 Comentarii

  1. Vreau SaStiu

    Nu inteleg ! :( fără toleranțe și totuși nu este buna pentru ATAC ?!?! De ce? foaia e făcută din tărâțe și ou, umplutura din carne tocată și ou … unde greșesc? Mulțumesc ! :)

    Raspunde
    1. Ramona (Autor articol)

      Deoarece contine bulion dar se poate elimina pentru atac.

      Raspunde

Comentezi?