Pentru ca este februarie si inca mai am multe muraturi si pentru ca aveam pofta de pizza, le-am imbinat. A rezultat o pizza Dukan quattro muraturi, :) incredibila. Mancam si nu credeam ca poate fi atat de buna.
Ca si sos, daca preferi varianta iute, incearca sosul tabasco.
Cum vorba multa, saracia stomacului, sa trecem la treaba, in cazul asta:
Reteta de Pizza Dukan sotacetti
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 6 | felii |
Preparare: | 15 | minute |
Gatire: | 40 | minute |
Ingredientele retetei de Pizza Dukan sotacetti
Cantitati de ingrediente pentru: felii Pentru blat:
- 4 linguri Tarate de ovaz
- 2 buc. Oua
- 100 grame Branza de vaci degresata
- 1 lingurita Busuioc uscat
- 1 gram Sare de bucatarie dupa gust
- 150 ml. Apa
Pentru topping:
- 250 grame Muschi file de porc
- 2 linguri Bulion de ardei
- 2 lingurite Mustar fara zahar
- 100 grame Ceapa
- dupa gust Piper negru macinat
- dupa gust Sare de bucatarie
- 50 grame Gogosari murati
- 30 grame Sfecla rosie murata
- 30 grame Castraveti murati
- 1 lingurita Busuioc uscat
Instructiunile retetei de Pizza Dukan sotacetti
Pentru blat:
- Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si pregateste o tava pentru cuptor cu hartie pentru copt. Tava trebuie sa fie suficient de mare ca sa iasa blatul cat mai subtire.
- Amesteca toate ingredientele pentru blat, pune-le in tava pe toata suprafata acesteia si pune-le la copt pentru 15 minute.
Pentru topping:
- Taie fasii subtiri carnea de porc si pune intr-o tigaie incinsa, la prajit.
- Cand si-a schimbat culoarea si nu mai este rozalie, adauga bulionul, mustarul, sarea, piperul, apoi mai caleste putin, pana se omogenizeaza sosul.
- Adauga carnea si sosul rezultat peste blatul scos din cuptor, bine intinse pe toata suprafata, apoi ceapa taiata felii.
- Taie muraturile cubulete mici si adauga-le si pe acestea pe deasupra, dar nu amestecate, ci separat, creand astfel felii de pizza delimitate.
- Presara busuioc si pune la cuptor pentru 20 minute.