Sarmale

Sarmale – o reteta clasica care nu are nevoie de prea multa prezentare. Sarmalele trebuie sa fie usor acrisoare de la varza murata si bulion, insa fara a exagera, de aceea este bine sa lasi varza murata in apa multa…
Citeste mai mult
Sarmale – o reteta clasica care nu are nevoie de prea multa prezentare. Sarmalele trebuie sa fie usor acrisoare de la varza murata si bulion, insa fara a exagera, de aceea este bine sa lasi varza murata in apa multa…
Citeste mai mult
Ciorba de perisoare delicioasa, reteta romaneasca traditionala cu bors, zarzavat si pasta de tomate. Smantana se adauga proaspata, in farfurie – in felul asta ciorba de perisoare rezista foarte bine in frigider. Adauga o bucata de rasol de porc in zeama,…
Citeste mai mult
Reteta de tocanita de ceapa cu carne de porc imi este atat de familiara incat am impresia ca am inventat-o eu. Inca din copilarie o consumam cu placere, poate pentru ca are un gust usor dulceag. Insotita de mamaliga si…
Citeste mai mult
Reteta de limba cu masline este o reteta foarte simpla, cu trei ingrediente principale: limba de porc sau de vita, masline, putintel bulion de ardei si/sau de tomate, restul mai degraba condimente…Panica apare de obicei cand vine vorba de fiert…
Citeste mai mult
Acest ostropel de pui imi place foarte mult, probabil pentru ca am crescut cu el. Combinatia ostropel de pui cu piure de cartofi mi se pare ideala. Cand eram mica, faceam o gropita in piureul din farfurie si in mijloc…
Citeste mai mult
Reteta de rulada dukan cu spanac este pe cat de atractiva vizual, pe atat de simpla. Iti sunt necesare doar cateva frunzulite de patrunjel si marar pentru un decor simpatic si fara nici un efort. Ideea mi-a venit de la rulada…
Citeste mai mult
Ce poti gati cu multa ceapa verde? Stufat cu carne de porc la garnita. Ce este carnea de porc la garnita? Cea mai buna metoda de conservare a carnii proaspete, in special carnea de porc. Mai degraba cea mai „gustoasa”…
Citeste mai mult
O reteta de mancare de mazare de post pe care o poti consuma cu mare placere in perioada postului dar nu numai. Secretul pentru a obtine o mancare de mazare de post foarte gustoasa consta in a adauga mult marar…
Citeste mai mult