Retete cu Sare de bucatarie - pagina 3 din 14 - Depozitul de retete
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare delicioasa, reteta romaneasca traditionala cu bors, zarzavat si pasta de tomate. Smantana se adauga proaspata, in farfurie – in felul asta ciorba de perisoare rezista foarte bine in frigider. Adauga o bucata de rasol de porc in zeama,…
Citeste mai mult
Negresa de post

Reteta de negresa de post cu dulceata de visine si glazura de ciocolata, este cea mai simpla prajitura de post pe care o poti face. Este cu adevarat delicioasa si poate fi pregatita oricand, nu doar in perioadele postului. Fara…
Citeste mai mult
Salata de rosii si rodie

Salata de rosii si rodie este o reteta de salata excelenta vara, care insoteste foarte bine un preparat din peste dar nu numai. O reteta foarte simpla dar cu o nota aparte datorita rodiei, care pe langa un aspect placut,…
Citeste mai mult
Crap la cuptor cu nuca si rodie

Crap la cuptor cu nuca si rodie – o reala incantare! Am citit bucurie sincera pe chipurile celor ce au mancat crapul pregatit in acest fel, lucru ce m-a incurajat sa impartasesc reteta. In plus, este o reteta foarte simpla,…
Citeste mai mult
Ciulama de ciuperci cu smantana

Ciulama de ciuperci cu smantana – o reteta sanatoasa, fara faina. Simplu de facut, rapida si satioasa. Se spune ca de fapt, in privinta gatitului, repetam aceleasi zece retete. Nu contest asta pentru ca deseori alergatura de zi cu zi…
Citeste mai mult
Tochitura de porc

Tochitura de porc este o versiune romaneasca de „slow cooking” la ceaun, veche de sute de ani, foarte gustoasa si foarte usor de facut. Mie imi plac retetele vechi, autentice, de aceea reteta de tochitura de porc de mai jos…
Citeste mai mult
Pastai cu usturoi si porc

Reteta de pastai cu usturoi si porc se prepara rapid, fiind de un real ajutor in momentele cand trebuie sa prepari o cina rapida. Daca ai pastai congelate, le poti scoate cu cateva ore inainte la decongelat apoi totul devine…
Citeste mai mult
Sufleu de conopida

Normal ca le-am imprumutat francezilor si cuvantul si reteta, pentru ca este un preparat foarte bun. Cuvantul l-am adaptat noi mai pe romaneste din souffle in sufleu dar nu conteaza, important este ca ne putem bucura de sufleuri. Reteta de…
Citeste mai mult