Retete Fara restrictii - pagina 3 din 14 - Depozitul de retete

Pui cu smantana

Pui cu smantana

Pui cu smantana, o reteta foarte gustoasa, satioasa si usor de facut. O poti face cu piept de pui sau cu pulpe de pui. Este foarte bine sa folosesti smantana pentru gatit pentru ca se comporta altfel decat cea fermentata….
Citeste mai mult

Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Tortul de biscuiti de mai jos este o reteta de o simplitate minunata. Straturi de biscuiti, imbracate in ciocolata. Nu are nevoie de coacere deoarece nu are blat. Se folosesc biscuiti mai mari, ca sa se aranjeze frumos in straturi….
Citeste mai mult

Blat de tort

Blat de tort

Un blat de tort facut in casa nu se compara cu cel comercializat in magazine nici pe departe. Am cumparat de cateva ori blaturi de tort si de fiecare data imi juram ca nu mai fac asta. Pana la urma…
Citeste mai mult

Crema de vanilie

Crema de vanilie

O reteta de crema de vanilie fina, aromata, excelenta pentru prajituri, torturi, rulouri sau ca baza pentru alte creme. Reteta este excelenta pentru cei care evita prepararea cremelor de oua pe foc pentru ca se coaguleaza oul si iese in…
Citeste mai mult

Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Un tort de ciocolata simplu de facut, pentru iubitorii ciocolatei. Iti recomand sa folosesti o ciocolata de buna calitate, va conta in rezultatul final. Tortul de ciocolata il poti garnisi cu fructe proaspete pe platoul de servire, pentru un aspect…
Citeste mai mult

Supa crema de legume

Supa crema de legume

Supa crema de legume, o reteta deosebit de buna, care poate fi gatita oricand, in orice anotimp si consumata calda sau rece. Supa crema de legume trebuie sa aiba consistenta cremoasa, densa, astfel poti regla cat de densa sa fie…
Citeste mai mult

Sarmale

Sarmale

Sarmale – o reteta clasica care nu are nevoie de prea multa prezentare. Sarmalele trebuie sa fie usor acrisoare de la varza murata si bulion, insa fara a exagera, de aceea este bine sa lasi varza murata in apa multa…
Citeste mai mult

Gem de prune

Gem de prune

O reteta de gem de prune echilibrata, aromata si bine legata. O poti imbogati cu coaja rasa de lamaie pentru o aroma suplimentara sau chiar si cu doua linguri de zeama de lamaie. Sau doar cu putina vanilie, asa cum…
Citeste mai mult

Paste Carbonara

Paste Carbonara

O reteta de paste Carbonara cremoasa, cu sos de smantana, parmezan ras si cu adevarat savuroasa! Am avut ocazia sa mananc paste Carbonara la Roma, patria pastelor si recunosc ca la intoarcere, primul lucru pe care l-am facut a fost…
Citeste mai mult