Ciorba de perisoare Dukan

O reteta de ciorba de perisoare Dukan, foarte buna in perioada de PP, dar nu numai. Pentru croaziera, fac cate o ciorba de perisoare si o consum in zilele de PP dar si in zilele de PL (vezi mai jos…
Citeste mai mult
O reteta de ciorba de perisoare Dukan, foarte buna in perioada de PP, dar nu numai. Pentru croaziera, fac cate o ciorba de perisoare si o consum in zilele de PP dar si in zilele de PL (vezi mai jos…
Citeste mai mult
Reteta de chec aperitiv cu ciuperci este o varianta simpla si versatila de a obtine un aperitiv, gustare sau chiar o garnitura gustoasa si fara carbohidrati. Checul aperitiv in general este foarte apreciat pentru ca se face foarte simplu si…
Citeste mai mult
Reteta unei mese festive de admiratie include un cosulet impletit din aluat, care va fi si obiectul nedumeririi invitatilor tai ce se vor intreba daca este comestibil sau doar de decor. Poti folosi orice alta reteta de aluat, cu sau…
Citeste mai mult
O reteta economica: prajitura cu foi si nuca de cocos. Foile sunt fragede iar dupa ce ii pui crema ar trebui sa stea acoperita macar o ora, inainte de a o taia; ideal, de pe o zi pe alta, dar…
Citeste mai mult
Din nou o reteta simpla: paste cu branza sarata la cuptor. Reteta de mai jos este cu paste facute in casa (reteta aici) dar se pot folosi si paste gata facute, astfel devenind o reteta foarte simpla si rapida. Daca…
Citeste mai mult
O reteta de paste de casa (spaghete si tagliatelle) economica. Eu am colorat o parte din aluat cu suc de sfecla rosie (am inlocuit jumatate din cantitatea de apa cu suc de sfecla) si au iesit paste albe si rozalii….
Citeste mai mult
Reteta de biscuiti din aluat de foietaj este una foarte simpla si fara ingrediente complicate. Din acest aluat poti obtine biscuiti sarati sau dulci. Daca preferi un gust mai dulce, poti adauga zahar in reteta. Eu am presarat deasupra si…
Citeste mai mult
Din nou o reteta simpla, cu ingrediente la indemana: tarta cu visine din visinata si visinata. Se repeta cam mult cuvantul „visinata” si prin faptul ca am spus asta, l-am repetat din nou :) dar ce pot face…de la tarta…
Citeste mai mult