Retete din bucataria Romaneasca - pagina 4 din 11 - Depozitul de retete

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Reteta de baza pentru salam de biscuiti delicios, cu gustul si aroma pe care le stim din copilarie. Probabil una din cele mai simple si mai ieftine din bucataria romaneasca, reteta de salam de biscuiti suporta modificari in functie de gustul…
Citeste mai mult

Dulceata de cirese

Reteta de dulceata de cirese

O reteta de dulceata de cirese in sirop de zahar, cu fructele intregi, fara a fi zdrobite, excelenta si ca topping pentru numeroase deserturi. Poti adauga vanilie, chiar si zeama de lamaie, pentru o aroma mai pronuntata. Eu am facut…
Citeste mai mult

Negresa de post

Reteta de negresa de post

Reteta de negresa de post cu dulceata de visine si glazura de ciocolata, este cea mai simpla prajitura de post pe care o poti face. Este cu adevarat delicioasa si poate fi pregatita oricand, nu doar in perioadele postului. Fara…
Citeste mai mult

Tochitura de porc

Tochitura de porc

Tochitura de porc este o versiune romaneasca de „slow cooking” la ceaun, veche de sute de ani, foarte gustoasa si foarte usor de facut. Mie imi plac retetele vechi, autentice, de aceea reteta de tochitura de porc de mai jos…
Citeste mai mult

Pastai cu usturoi si porc

Reteta de pastai cu usturoi si porc

Reteta de pastai cu usturoi si porc se prepara rapid, fiind de un real ajutor in momentele cand trebuie sa prepari o cina rapida. Daca ai pastai congelate, le poti scoate cu cateva ore inainte la decongelat apoi totul devine…
Citeste mai mult